Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!

Adres obiektu Rybacka 2, 72-415 Międzywodzie
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 27 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

wczasowicze z Legnicy
Dodano: 2017-07-20
Pobyt od: 2017-07-07 do 2017-07-17 IP: xxx.235.43.238
 
 
   

Gospodarze sympatyczni i pomocni, zawsze uśmiechnięci, dbają o komfort i wygodę wypoczywających. Warunki zgodne z ofertą - czysto, cicho, spokojnie,kulturalnie. Znakomity pomysł z letnią, ogólnodostępną kuchnią. Wszędzie blisko.Serdecznie polecamy.


 
 

Dagmara
Dodano: 2017-03-17
Pobyt od: 2016-07-04 do 2016-07-17 IP: xxx.146.11.54
 
 
    

Poranna Bryza - najfajniejsze miejsce pod słońcem! Mile przytulne pokoje wyposazone w tv, lodowke, czajnik , łazienka.W ekstra pieknej atlance - kuchnia do dyspozycji wczasowiczow, super wyposazona. Przemili p.Ala i p. Jarek zawsze chetnie sluza pomoca i tworza mila rodzinna atmosfere. Piekny zadbany teren wkolo, co ważne również miejsce do zabaw dla dzieci. Okolica bardzo ladna , doslownie pare minut zajmuje dojscie do plazy, rowniez bliziutko do centrum Miedzywodzia gdzie mozna dobrze zjesc lub pobawić się wieczorami POLECAM!!!! Pozdrawiam goraco i polecam wszystkim chcącym spędzić super czas!


 
 

Gorzowiacy
Dodano: 2017-03-16
Pobyt od: 2017-03-10 do 2017-03-12 IP: xx.190.186.98
 
 
   

Spędziliśmy w Porannej Bryzie weekend w marcu. 4 osoby, 2 pokoje. Ceny dopasowane do ilości dni i osób, wręcz gospodyni zaoferowała korzystniejsze warunki dla naszej wygody. Pokoje przytulne, łazienki w pokojach. Blisko do głównej ulicy i plaży. Gospodarze ciągle remontują, więc gdy nadejdzie sezon na pewno będzie bardzo fajnie. Bardzo mili ludzie. Czuć dużą swobodę :). Zapewne jeszcze tam wrócimy.


 
 

Daniel z Piotrkowa Trybunalskiego
Dodano: 2015-08-20
Pobyt od: 2015-07-13 do 2015-07-24
 
 
    

Hej wszystkim tu czytającym i zastanawiającym się gdzie wynająć pokój nad morzem. Ja mam dla Was drodzy urlopowicze odpowiedz. Oczywiście mam na myśli ten obiekt tzn Willa Poranna bryza. Wszystko co zobaczyłem na zdjęciach było zgodne z realnym stanem rzeczy. Pokoje czyste, przestronne , nowocześnie wyposażone, lodówki w pokojach, TV, parawan, krzesełko(o ile ktoś nie buchnie to będzie ). Na zewnątrz piękna zieleń otaczająca budynki-- dużo krzewów , kwiatów w wiszących donicach które powodowały ze człowiek bujając się na huśtawce czuł ze naprawdę się relaksuje . Bo co to za odpoczynek gdy wkoło kostka brukowa , zaparkowane auta i zaglądający przez ogrodzenie wczasowicze:)??. A tu jest fajna miejscówka, blisko lasu -30 sekund , morza-2 min, i do centrum z kapcia 3,5 min.No właśnie blisko centrum a naprawdę okolica cicha i ten ogród relaksujący. Polecam każdemu kto zdecyduje się na ten obiekt aby wieczorem usiadł sobie na huśtawce, pobujał się i patrząc w gwiazdy posłuchał szumu fal. To dopiero jest bajer . Ale to wszystko by nie miało uroku gdyby nie gospodarze tego domu Pani ALICJA i Pan Jarek. Przemili, uśmiechnięci, bezkonfliktowi , pomocni ludzie. Drugi rok Mnie ugościli u Siebie i wierzcie lub nie ale traktowali jak członka rodziny. Jak potrzebowałem pomocy to zawsze mi jej udzielili( Panie Jarku dziękuje za odebranie mnie z środka lasu gdy mnie złapała ulewa , i odwiezienie na przystanek w dniu wyjazdu ). Ja pojechałem sam nad to morze ale dzięki tym gospodarza czułem się jak bym był tam z rodzina na wczasach za co im BARDZO DZIEKUJE.:). To chyba już nie macie wątpliwości gdzie wynająć pokoj??? Pozdrawiam wszystkich którzy to przeczytali ....p.s polecam każdemu "marsz śledzia" tzn marsz plażą miedzyroje - miedzywodzie 20 km świetnych widoków


 
 

Magdalena Kacprowska
Dodano: 2014-08-29
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-27
 
 
    

Pobyt w Miedzywodziu w willi Poranna Bryza uważam za bardzo udany. Mile przytulne pokoje wyposazone w tv, lodowke, czajnik , łazienka. Na terenie ,w pieknej atlance - kuchnia do dyspozycji wczasowiczow, super wyposazona. Przemili p.Ala i p. Jarek zawsze chetnie sluzacy pomoca i tworzacy mila rodzinna atmosfere. Placki ziemniaczane w wykonaniu p. Ali - pycha, wspominam do dzis. Piekny zadbany teren , rowniez miejsce do zabaw dla dzieci. Okolica bardzo ladna , doslownie pare minut zajmuje dojscie do plazy, rowniez bliziutko do centrum Miedzywodzia gdzie mozna dobrze zjesc lub potanczyc. ;) POLECAM!!!! Wroce na pewno za rok i za rok i znow. Pozdrawiam goraco wlascicieli. Dziekuje. Magda z Lodzi


Magdalena Kacprowska - opinia o obiekcie Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!! Magdalena Kacprowska - opinia o obiekcie Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!
 
 

Ania i Jospeh
Dodano: 2014-08-07
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-08-08
 
 
  

Bylismy z mezem w ,,Porannej Bryzie,, na przelomie lipca i sierpnia, urlop byl bardzo udany, gospodarze zyczliwi i serdeczni, pokoje zadbane i czyste, pensjonat swietnie polozony , do wejscia na plaze max 5minut, - mila,rodzinna atmosfera- polecam wszystkim tym, ktorzy pragna wypoczynku-Ania i Joseph/Sosnowiec/


 
 

Ela z Bydgoszczy
Dodano: 2014-06-22
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-22
 
 
    

Wróciliśmy z Porannej Bryzy. Miejscowość super położona, pobyt udany. Właściciele bardzo mili. Czuć przyjazną atmosferę. Możliwość korzystania z kuchni letniej, pełna swoboda. Polecam wszystkim :) .


 
 

B.B. Kołodziejowie z Sosnowca
Dodano: 2013-11-25
Pobyt od: 2013-06-26 do 2013-07-12
 
 
    

W Willi Poranna Bryza byliśmy od 26.06-12.07.0213. Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu.Jest bardzo blisko plaża,las,centrum miasta,a zarazem cisza,spokój. Wlaściciele są bardzo mili,uczynni, sypatyczni. Bardzo fajnie wyposazona kuchnia,ładne zadbane łazienki i ogolnie wszystko wporzadku. Gdy była potrzeba Pan Jarek zawiózl nas do lekarza.Jestesmy bardzo wdzieczni.Pozdrawiamy.


 
 

Magda i mały Marcinek Warszawa
Dodano: 2013-09-24
Pobyt od: 2013-09-01 do 2013-09-15
 
 
  

Ja też polecam bardzo, bardzo, bardzo. Moi rodzicie przyjeżdżają do Pani Ali od 20 lat. Ja też bardzo chętnie tu wpadam z moim synkiem. Wszystko czyściutkie, mały plac zabaw dla dzieci i super altanka z bardzo dobrze wyposażoną kuchnią. Cicho i blisko do morza.....Tylko małe ostrzeżenie dla wybierających się do Pani Ali we wrześniu. Dwa tygodnie wcześniej proszę już nie jeść, bo Pani Ala bardzo często zaprasza na obiady z deserem do letniej altanki. Duże pyszne porcje i nie da się wykręcić...trzeba się stawić i już...... Pozdrowienia dla Pani Ali, Pana Jarka, Oli i oczywiście dla Megi


 
 

Jola i Henryk
Dodano: 2013-08-27
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-24
 
 
    

Byliśmy od 19.08.-24.08.2013 i jesteśmy bardzo zadowoleni.Warunki super,obsługa wspaniała.Pani Ania,pomimo,iż wcześniej się nie znałyśmy,potrafiła stworzyć wrażenie,jakbyśmy się znały od lat...Wspólnie nawet smażyłyśmy rybki w letniej kuchni-gratuluję rewelacyjnego pomysłu!!!Polecam wszystkim,nie będziecie żałować. Pozdrawiam gospodarzy i do zobaczenia!!!


Opinie 1-10 z 16

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie