Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!

Adres obiektu Rybacka 2, 72-415 Międzywodzie
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 25 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-26 z 26

 
 

J.Gastal z rodziną
Dodano: 2013-07-01
Pobyt od: 2013-06-22 do 2013-06-30
 

Byliśmy bardzo zadowoleni w willi Poranna Bryza. Bardzo dużym atutem jest bliskość zarówno do plaży jak i do baru serwującego dobre obiady, a także do centrum Międzywodzia. Cisza, spokój, można było naprawdę wypocząć. Polecam przede wszystkim rodzicom z małymi dziećmi (dostęp do bardzo miłego ogródka z małym placem zabaw dla dzieci oraz altanką do grillowania i w pełni wyposażoną kuchnią). Nie mieliśmy również żadnego problemu z połączeniem internetowym. Gospodarze mili i konkretni. Dziękujemy przede wszystkim za przedstawienie oferty w intenecie zgodnej z rzeczywistością!


 
 

Ł.J.Sopała
Dodano: 2013-06-28
Pobyt od: 2013-06-21 do 2013-06-26
 
 
  

W willi Poranna Bryza przebywaliśmy w dniach 21-26czerwca br.Z pobytu jesteśmy bardzo zadowoleni.Mieliśmy ładny pokój z łazienką i dostęp do bardzo dobrze wyposażonej kuchni.Można było korzystać z altany w ogrodzie.Właściciele bardzo otwarci i mili.Szczególnie chcemy podziękować panu Jarkowi,który w ostatnim dniu naszego pobytu zrobił nam wycieczkę do Międzyzdrojów i odwiózł na stację PKP.Serdecznie pozdrawiamy.


 
 

Goście z Krakowa
Dodano: 2012-10-18
Pobyt od: 2012-10-13 do 2012-10-15
 
 
 

Byliśmy w tym miejscu po raz pierwszy. Właściciele bardzo mili i uczynni, warunki dobre. Blisko do plaży, pokoje czyste i ciepłe. Miejsce godne polecenia. Jedyny minus to WiFi,z którego tak naprawdę nie dało się korzystać z powodu bardzo niskiej szybkości łącza. Pozdrawiamy i dziękujemy za miłe przyjęcie.


 
 

Lewandowski z rodzina
Dodano: 2012-10-10
Pobyt od: 2012-07-01 do 2012-07-22
 
 
    

Wspaniala admosfer mili ludzie szczegulnie Pan Jarek warunki do odpoczynku wysmienite ,wypoczywam tam od paru lat i zawsze jestem zadowolon polecam te mile gniazdko


 
 

M.W i Lenka z Jeleniej Góry
Dodano: 2012-10-05
Pobyt od: 2012-08-12 do 2012-08-22
 
 
 

A my jesteśmy zadowoleni z pobytu,przestronny pokoik z balkonikiem,duza łazienka-no i fajne,,zadaszone miejsce do grilowania.Właściciele sympatyczni,otwarci i bezproblemowi.Kto wie,moze za rok znowu tam wrócimy? :-) Pozadrawiamy gospodarzy.


 
Elżbieta i Janusz Dyks
Dodano: 2012-07-11
Pobyt od: 2012-05-05 do 2012-05-14
 

Bywamy tam od kilku lat,Swietne miejsce i warunki,przesympatyczni gospodarze-atmosfera prawie rodzinna.Zdecydowanie polecamy.


Opinie 21-26 z 26

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie