Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!

Adres obiektu Rybacka 2, 72-415 Międzywodzie
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 27 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 28

 
 

Ela z Bydgoszczy
Dodano: 2014-06-22
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-22
 
 
    

Wróciliśmy z Porannej Bryzy. Miejscowość super położona, pobyt udany. Właściciele bardzo mili. Czuć przyjazną atmosferę. Możliwość korzystania z kuchni letniej, pełna swoboda. Polecam wszystkim :) .


 
 

Iwona Juszkiewicz
Dodano: 2014-01-13
Pobyt od: 2013-12-28 do 2014-01-05
 
 
 

Spędziłam w Porannej Bryzie zimowy urlop. Bardzo polecam to miejsce właśnie zimą.Dużo przestrzeni do spacerów bo bardzo blisko plaża, a potem relaks w BARDZO CIEPŁYM pensjonacie.Ciepły pokój i ciepła atmosfera.Polecam No i można ze zwierzakiem. To miłe. Tym bardziej polecam.


 
 

HANIA Z POZNANIA
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-04
 
 
 

Do "PORANNEJ BRYZY"przyjeżdżam od lat.Uwielbiam klimat tam panujący .Właściciele to wspaniali ludzie serdeczni,uczynni.Pokoje zadbane z łazienkami teraz zimą w pokojach ciepło.Blisko do morza,przy lesie.SERDECZNIE POLECAM


 
 

RYSZARD
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-04
 
 
 

Byłem z żoną od 02.01.2014r do 04.01.2014r w"PORANNEJ BRYZIE "jesteśmy bardzo zadowoleni w pokoju czysto i ciepło.Atmosfera domowa właściciele przemili .Blisko do morza naprawdę można wypocząć. POLECAM


 
 

B.B. Kołodziejowie z Sosnowca
Dodano: 2013-11-25
Pobyt od: 2013-06-26 do 2013-07-12
 
 
    

W Willi Poranna Bryza byliśmy od 26.06-12.07.0213. Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu.Jest bardzo blisko plaża,las,centrum miasta,a zarazem cisza,spokój. Wlaściciele są bardzo mili,uczynni, sypatyczni. Bardzo fajnie wyposazona kuchnia,ładne zadbane łazienki i ogolnie wszystko wporzadku. Gdy była potrzeba Pan Jarek zawiózl nas do lekarza.Jestesmy bardzo wdzieczni.Pozdrawiamy.


 
 

Magda i mały Marcinek Warszawa
Dodano: 2013-09-24
Pobyt od: 2013-09-01 do 2013-09-15
 
 
  

Ja też polecam bardzo, bardzo, bardzo. Moi rodzicie przyjeżdżają do Pani Ali od 20 lat. Ja też bardzo chętnie tu wpadam z moim synkiem. Wszystko czyściutkie, mały plac zabaw dla dzieci i super altanka z bardzo dobrze wyposażoną kuchnią. Cicho i blisko do morza.....Tylko małe ostrzeżenie dla wybierających się do Pani Ali we wrześniu. Dwa tygodnie wcześniej proszę już nie jeść, bo Pani Ala bardzo często zaprasza na obiady z deserem do letniej altanki. Duże pyszne porcje i nie da się wykręcić...trzeba się stawić i już...... Pozdrowienia dla Pani Ali, Pana Jarka, Oli i oczywiście dla Megi


 
 

Jola i Henryk
Dodano: 2013-08-27
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-24
 
 
    

Byliśmy od 19.08.-24.08.2013 i jesteśmy bardzo zadowoleni.Warunki super,obsługa wspaniała.Pani Ania,pomimo,iż wcześniej się nie znałyśmy,potrafiła stworzyć wrażenie,jakbyśmy się znały od lat...Wspólnie nawet smażyłyśmy rybki w letniej kuchni-gratuluję rewelacyjnego pomysłu!!!Polecam wszystkim,nie będziecie żałować. Pozdrawiam gospodarzy i do zobaczenia!!!


 
 

Dorota
Dodano: 2013-08-21
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-10
 

Byliśmy w tym miejscu po raz pierwszy. Właściciele bardzo mili i uczynni, warunki dobre. Blisko do plaży, pokoje czyste i ciepłe. Miejsce godne polecenia. Pozdrawiamy i dziękujemy za miłe przyjęcie.


 
 

Maly
Dodano: 2013-08-04
Pobyt od: 2013-07-10 do 2013-07-20
 
 
   

Fajna ciepla i rodzinna atmosfera,cetralne ale spokojne polozenie,blisko plazy i glownej ulicy (sklepy,bary,restauracje itp.) Pokoje czyste z lazienkami,tv i lodowka. Polecam dla rodzin z dziecmi jak takze dla samontnych par :) Jezdze tam juz od kilku lat i przyjade znowu ;) Pozdrowionka dla Ali i Jarka !!!


 
 

Zdzisława i Ryszard
Dodano: 2013-07-11
Pobyt od: 2013-06-15 do 2013-06-30
 
 
 

Spędziliśmy cudowny urlop w Willi. Gospodarze stwarzają ciepłą rodzinną atmosferę, Pokoje przestronne z balkonami i łazienkami blisko morza. Dużo zieleni, cisza, polecamy


Opinie 11-20 z 28

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie