Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!

Adres obiektu Rybacka 2, 72-415 Międzywodzie
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 30 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 31

 
 

Magdalena Kacprowska
Dodano: 2014-08-29
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-27
 
 
    

Pobyt w Miedzywodziu w willi Poranna Bryza uważam za bardzo udany. Mile przytulne pokoje wyposazone w tv, lodowke, czajnik , łazienka. Na terenie ,w pieknej atlance - kuchnia do dyspozycji wczasowiczow, super wyposazona. Przemili p.Ala i p. Jarek zawsze chetnie sluzacy pomoca i tworzacy mila rodzinna atmosfere. Placki ziemniaczane w wykonaniu p. Ali - pycha, wspominam do dzis. Piekny zadbany teren , rowniez miejsce do zabaw dla dzieci. Okolica bardzo ladna , doslownie pare minut zajmuje dojscie do plazy, rowniez bliziutko do centrum Miedzywodzia gdzie mozna dobrze zjesc lub potanczyc. ;) POLECAM!!!! Wroce na pewno za rok i za rok i znow. Pozdrawiam goraco wlascicieli. Dziekuje. Magda z Lodzi


Magdalena Kacprowska - opinia o obiekcie Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!! Magdalena Kacprowska - opinia o obiekcie Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!
 
 

Ania i Piotrek z chłopakami
Dodano: 2014-08-13
Pobyt od: 2014-07-26 do 2014-08-03
 

"Byliśmy z rodzinką w Porannej Bryzie na przełomie lipca i sierpnia i spędziliśmy tam miło czas.Miejsce wspaniałe na odpoczynek z dziećmi.Pani Alicja i pan Jarek bardzo serdeczni,miła atmosfera ,pokoje i łazienki czyste,do plaży blisko.Miejsce godne polecenia.Pozdrawiamy gospodarzy:)


 
 

Ania i Jospeh
Dodano: 2014-08-07
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-08-08
 
 
  

Bylismy z mezem w ,,Porannej Bryzie,, na przelomie lipca i sierpnia, urlop byl bardzo udany, gospodarze zyczliwi i serdeczni, pokoje zadbane i czyste, pensjonat swietnie polozony , do wejscia na plaze max 5minut, - mila,rodzinna atmosfera- polecam wszystkim tym, ktorzy pragna wypoczynku-Ania i Joseph/Sosnowiec/


 
 

Ela z Bydgoszczy
Dodano: 2014-06-22
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-22
 
 
    

Wróciliśmy z Porannej Bryzy. Miejscowość super położona, pobyt udany. Właściciele bardzo mili. Czuć przyjazną atmosferę. Możliwość korzystania z kuchni letniej, pełna swoboda. Polecam wszystkim :) .


 
 

Iwona Juszkiewicz
Dodano: 2014-01-13
Pobyt od: 2013-12-28 do 2014-01-05
 
 
 

Spędziłam w Porannej Bryzie zimowy urlop. Bardzo polecam to miejsce właśnie zimą.Dużo przestrzeni do spacerów bo bardzo blisko plaża, a potem relaks w BARDZO CIEPŁYM pensjonacie.Ciepły pokój i ciepła atmosfera.Polecam No i można ze zwierzakiem. To miłe. Tym bardziej polecam.


 
 

HANIA Z POZNANIA
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-04
 
 
 

Do "PORANNEJ BRYZY"przyjeżdżam od lat.Uwielbiam klimat tam panujący .Właściciele to wspaniali ludzie serdeczni,uczynni.Pokoje zadbane z łazienkami teraz zimą w pokojach ciepło.Blisko do morza,przy lesie.SERDECZNIE POLECAM


 
 

RYSZARD
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-04
 
 
 

Byłem z żoną od 02.01.2014r do 04.01.2014r w"PORANNEJ BRYZIE "jesteśmy bardzo zadowoleni w pokoju czysto i ciepło.Atmosfera domowa właściciele przemili .Blisko do morza naprawdę można wypocząć. POLECAM


 
 

B.B. Kołodziejowie z Sosnowca
Dodano: 2013-11-25
Pobyt od: 2013-06-26 do 2013-07-12
 
 
    

W Willi Poranna Bryza byliśmy od 26.06-12.07.0213. Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu.Jest bardzo blisko plaża,las,centrum miasta,a zarazem cisza,spokój. Wlaściciele są bardzo mili,uczynni, sypatyczni. Bardzo fajnie wyposazona kuchnia,ładne zadbane łazienki i ogolnie wszystko wporzadku. Gdy była potrzeba Pan Jarek zawiózl nas do lekarza.Jestesmy bardzo wdzieczni.Pozdrawiamy.


 
 

Magda i mały Marcinek Warszawa
Dodano: 2013-09-24
Pobyt od: 2013-09-01 do 2013-09-15
 
 
  

Ja też polecam bardzo, bardzo, bardzo. Moi rodzicie przyjeżdżają do Pani Ali od 20 lat. Ja też bardzo chętnie tu wpadam z moim synkiem. Wszystko czyściutkie, mały plac zabaw dla dzieci i super altanka z bardzo dobrze wyposażoną kuchnią. Cicho i blisko do morza.....Tylko małe ostrzeżenie dla wybierających się do Pani Ali we wrześniu. Dwa tygodnie wcześniej proszę już nie jeść, bo Pani Ala bardzo często zaprasza na obiady z deserem do letniej altanki. Duże pyszne porcje i nie da się wykręcić...trzeba się stawić i już...... Pozdrowienia dla Pani Ali, Pana Jarka, Oli i oczywiście dla Megi


 
 

Jola i Henryk
Dodano: 2013-08-27
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-24
 
 
    

Byliśmy od 19.08.-24.08.2013 i jesteśmy bardzo zadowoleni.Warunki super,obsługa wspaniała.Pani Ania,pomimo,iż wcześniej się nie znałyśmy,potrafiła stworzyć wrażenie,jakbyśmy się znały od lat...Wspólnie nawet smażyłyśmy rybki w letniej kuchni-gratuluję rewelacyjnego pomysłu!!!Polecam wszystkim,nie będziecie żałować. Pozdrawiam gospodarzy i do zobaczenia!!!


Opinie 11-20 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie