Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!

Adres obiektu Rybacka 2, 72-415 Międzywodzie
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 27 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 28

 
 

wczasowicze z Legnicy
Dodano: 2017-07-20
Pobyt od: 2017-07-07 do 2017-07-17 IP: xxx.235.43.238
 
 
   

Gospodarze sympatyczni i pomocni, zawsze uśmiechnięci, dbają o komfort i wygodę wypoczywających. Warunki zgodne z ofertą - czysto, cicho, spokojnie,kulturalnie. Znakomity pomysł z letnią, ogólnodostępną kuchnią. Wszędzie blisko.Serdecznie polecamy.


 
 

Zbigniew Szałowski
Dodano: 2017-07-04
Pobyt od: 2017-06-18 do 2017-06-25 IP: xx.207.106.50
 
 
 

Spędziłem tydzień z rodziną i jestem bardzo zadowolony ,polecam kto chce spędzić wspaniałe wakacje i miec wypoczynek bez zmartwień.


 
 

Dagmara
Dodano: 2017-03-17
Pobyt od: 2016-07-04 do 2016-07-17 IP: xxx.146.11.54
 
 
    

Poranna Bryza - najfajniejsze miejsce pod słońcem! Mile przytulne pokoje wyposazone w tv, lodowke, czajnik , łazienka.W ekstra pieknej atlance - kuchnia do dyspozycji wczasowiczow, super wyposazona. Przemili p.Ala i p. Jarek zawsze chetnie sluza pomoca i tworza mila rodzinna atmosfere. Piekny zadbany teren wkolo, co ważne również miejsce do zabaw dla dzieci. Okolica bardzo ladna , doslownie pare minut zajmuje dojscie do plazy, rowniez bliziutko do centrum Miedzywodzia gdzie mozna dobrze zjesc lub pobawić się wieczorami POLECAM!!!! Pozdrawiam goraco i polecam wszystkim chcącym spędzić super czas!


 
 

Gorzowiacy
Dodano: 2017-03-16
Pobyt od: 2017-03-10 do 2017-03-12 IP: xx.190.186.98
 
 
   

Spędziliśmy w Porannej Bryzie weekend w marcu. 4 osoby, 2 pokoje. Ceny dopasowane do ilości dni i osób, wręcz gospodyni zaoferowała korzystniejsze warunki dla naszej wygody. Pokoje przytulne, łazienki w pokojach. Blisko do głównej ulicy i plaży. Gospodarze ciągle remontują, więc gdy nadejdzie sezon na pewno będzie bardzo fajnie. Bardzo mili ludzie. Czuć dużą swobodę :). Zapewne jeszcze tam wrócimy.


 
 

Angelika TYCHY
Dodano: 2017-03-13
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-15 IP: xx.254.179.90
 

Witam Zbliżają się kolejne wakacje i kolejny raz wybieramy się do Pani Ali:) Miejsce fantastyczne, wszędzie blisko a to bardzo ważne jak się jedzie z dziećmi na wakacje. Pokoje dostosowane do potrzeb na pobyt walacyjny:) I co najważniejsze ceny są dla ludzi:) Polecam jak najbardziej na wakacyjny wypoczynek. Pozdrawiam serdecznie:) I do zobaczenia w sierpniu I


 
 

Mirka ze Szczecina
Dodano: 2016-08-17
Pobyt od: 2016-08-11 do 2016-08-14 IP: xxx.153.6.162
 

Bylismy w Porannej bryzie w sierpinu 45 dni, =bardzoi nam sie podobalo, przemila Pani Ala wlascicielka domu. Pokoje takie jak na fotogalerii, plac zabaw dla dzieci co w naszym przypadku bylo wazne.Corka rozwniez zachwycona, Napewno jeszcze tam pojedziemy. Pozdrowienia dla Pani Ali i pieska Megii:)


 
 

Daniel z Piotrkowa Trybunalskiego
Dodano: 2015-08-20
Pobyt od: 2015-07-13 do 2015-07-24
 
 
    

Hej wszystkim tu czytającym i zastanawiającym się gdzie wynająć pokój nad morzem. Ja mam dla Was drodzy urlopowicze odpowiedz. Oczywiście mam na myśli ten obiekt tzn Willa Poranna bryza. Wszystko co zobaczyłem na zdjęciach było zgodne z realnym stanem rzeczy. Pokoje czyste, przestronne , nowocześnie wyposażone, lodówki w pokojach, TV, parawan, krzesełko(o ile ktoś nie buchnie to będzie ). Na zewnątrz piękna zieleń otaczająca budynki-- dużo krzewów , kwiatów w wiszących donicach które powodowały ze człowiek bujając się na huśtawce czuł ze naprawdę się relaksuje . Bo co to za odpoczynek gdy wkoło kostka brukowa , zaparkowane auta i zaglądający przez ogrodzenie wczasowicze:)??. A tu jest fajna miejscówka, blisko lasu -30 sekund , morza-2 min, i do centrum z kapcia 3,5 min.No właśnie blisko centrum a naprawdę okolica cicha i ten ogród relaksujący. Polecam każdemu kto zdecyduje się na ten obiekt aby wieczorem usiadł sobie na huśtawce, pobujał się i patrząc w gwiazdy posłuchał szumu fal. To dopiero jest bajer . Ale to wszystko by nie miało uroku gdyby nie gospodarze tego domu Pani ALICJA i Pan Jarek. Przemili, uśmiechnięci, bezkonfliktowi , pomocni ludzie. Drugi rok Mnie ugościli u Siebie i wierzcie lub nie ale traktowali jak członka rodziny. Jak potrzebowałem pomocy to zawsze mi jej udzielili( Panie Jarku dziękuje za odebranie mnie z środka lasu gdy mnie złapała ulewa , i odwiezienie na przystanek w dniu wyjazdu ). Ja pojechałem sam nad to morze ale dzięki tym gospodarza czułem się jak bym był tam z rodzina na wczasach za co im BARDZO DZIEKUJE.:). To chyba już nie macie wątpliwości gdzie wynająć pokoj??? Pozdrawiam wszystkich którzy to przeczytali ....p.s polecam każdemu "marsz śledzia" tzn marsz plażą miedzyroje - miedzywodzie 20 km świetnych widoków


 
 

Magdalena Kacprowska
Dodano: 2014-08-29
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-27
 
 
    

Pobyt w Miedzywodziu w willi Poranna Bryza uważam za bardzo udany. Mile przytulne pokoje wyposazone w tv, lodowke, czajnik , łazienka. Na terenie ,w pieknej atlance - kuchnia do dyspozycji wczasowiczow, super wyposazona. Przemili p.Ala i p. Jarek zawsze chetnie sluzacy pomoca i tworzacy mila rodzinna atmosfere. Placki ziemniaczane w wykonaniu p. Ali - pycha, wspominam do dzis. Piekny zadbany teren , rowniez miejsce do zabaw dla dzieci. Okolica bardzo ladna , doslownie pare minut zajmuje dojscie do plazy, rowniez bliziutko do centrum Miedzywodzia gdzie mozna dobrze zjesc lub potanczyc. ;) POLECAM!!!! Wroce na pewno za rok i za rok i znow. Pozdrawiam goraco wlascicieli. Dziekuje. Magda z Lodzi


Magdalena Kacprowska - opinia o obiekcie Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!! Magdalena Kacprowska - opinia o obiekcie Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!
 
 

Ania i Piotrek z chłopakami
Dodano: 2014-08-13
Pobyt od: 2014-07-26 do 2014-08-03
 

"Byliśmy z rodzinką w Porannej Bryzie na przełomie lipca i sierpnia i spędziliśmy tam miło czas.Miejsce wspaniałe na odpoczynek z dziećmi.Pani Alicja i pan Jarek bardzo serdeczni,miła atmosfera ,pokoje i łazienki czyste,do plaży blisko.Miejsce godne polecenia.Pozdrawiamy gospodarzy:)


 
 

Ania i Jospeh
Dodano: 2014-08-07
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-08-08
 
 
  

Bylismy z mezem w ,,Porannej Bryzie,, na przelomie lipca i sierpnia, urlop byl bardzo udany, gospodarze zyczliwi i serdeczni, pokoje zadbane i czyste, pensjonat swietnie polozony , do wejscia na plaze max 5minut, - mila,rodzinna atmosfera- polecam wszystkim tym, ktorzy pragna wypoczynku-Ania i Joseph/Sosnowiec/


Opinie 1-10 z 28

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie