Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!

Adres obiektu Rybacka 2, 72-415 Międzywodzie
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 25 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

Gorzowiacy
Dodano: 2017-03-16
Pobyt od: 2017-03-10 do 2017-03-12 IP: xx.190.186.98
 
 
   

Spędziliśmy w Porannej Bryzie weekend w marcu. 4 osoby, 2 pokoje. Ceny dopasowane do ilości dni i osób, wręcz gospodyni zaoferowała korzystniejsze warunki dla naszej wygody. Pokoje przytulne, łazienki w pokojach. Blisko do głównej ulicy i plaży. Gospodarze ciągle remontują, więc gdy nadejdzie sezon na pewno będzie bardzo fajnie. Bardzo mili ludzie. Czuć dużą swobodę :). Zapewne jeszcze tam wrócimy.


 
 

Angelika TYCHY
Dodano: 2017-03-13
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-15 IP: xx.254.179.90
 

Witam Zbliżają się kolejne wakacje i kolejny raz wybieramy się do Pani Ali:) Miejsce fantastyczne, wszędzie blisko a to bardzo ważne jak się jedzie z dziećmi na wakacje. Pokoje dostosowane do potrzeb na pobyt walacyjny:) I co najważniejsze ceny są dla ludzi:) Polecam jak najbardziej na wakacyjny wypoczynek. Pozdrawiam serdecznie:) I do zobaczenia w sierpniu I


 
 

Daniel z Piotrkowa Trybunalskiego
Dodano: 2015-08-20
Pobyt od: 2015-07-13 do 2015-07-24
 
 
    

Hej wszystkim tu czytającym i zastanawiającym się gdzie wynająć pokój nad morzem. Ja mam dla Was drodzy urlopowicze odpowiedz. Oczywiście mam na myśli ten obiekt tzn Willa Poranna bryza. Wszystko co zobaczyłem na zdjęciach było zgodne z realnym stanem rzeczy. Pokoje czyste, przestronne , nowocześnie wyposażone, lodówki w pokojach, TV, parawan, krzesełko(o ile ktoś nie buchnie to będzie ). Na zewnątrz piękna zieleń otaczająca budynki-- dużo krzewów , kwiatów w wiszących donicach które powodowały ze człowiek bujając się na huśtawce czuł ze naprawdę się relaksuje . Bo co to za odpoczynek gdy wkoło kostka brukowa , zaparkowane auta i zaglądający przez ogrodzenie wczasowicze:)??. A tu jest fajna miejscówka, blisko lasu -30 sekund , morza-2 min, i do centrum z kapcia 3,5 min.No właśnie blisko centrum a naprawdę okolica cicha i ten ogród relaksujący. Polecam każdemu kto zdecyduje się na ten obiekt aby wieczorem usiadł sobie na huśtawce, pobujał się i patrząc w gwiazdy posłuchał szumu fal. To dopiero jest bajer . Ale to wszystko by nie miało uroku gdyby nie gospodarze tego domu Pani ALICJA i Pan Jarek. Przemili, uśmiechnięci, bezkonfliktowi , pomocni ludzie. Drugi rok Mnie ugościli u Siebie i wierzcie lub nie ale traktowali jak członka rodziny. Jak potrzebowałem pomocy to zawsze mi jej udzielili( Panie Jarku dziękuje za odebranie mnie z środka lasu gdy mnie złapała ulewa , i odwiezienie na przystanek w dniu wyjazdu ). Ja pojechałem sam nad to morze ale dzięki tym gospodarza czułem się jak bym był tam z rodzina na wczasach za co im BARDZO DZIEKUJE.:). To chyba już nie macie wątpliwości gdzie wynająć pokoj??? Pozdrawiam wszystkich którzy to przeczytali ....p.s polecam każdemu "marsz śledzia" tzn marsz plażą miedzyroje - miedzywodzie 20 km świetnych widoków


 
 

Magdalena Kacprowska
Dodano: 2014-08-29
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-27
 
 
    

Pobyt w Miedzywodziu w willi Poranna Bryza uważam za bardzo udany. Mile przytulne pokoje wyposazone w tv, lodowke, czajnik , łazienka. Na terenie ,w pieknej atlance - kuchnia do dyspozycji wczasowiczow, super wyposazona. Przemili p.Ala i p. Jarek zawsze chetnie sluzacy pomoca i tworzacy mila rodzinna atmosfere. Placki ziemniaczane w wykonaniu p. Ali - pycha, wspominam do dzis. Piekny zadbany teren , rowniez miejsce do zabaw dla dzieci. Okolica bardzo ladna , doslownie pare minut zajmuje dojscie do plazy, rowniez bliziutko do centrum Miedzywodzia gdzie mozna dobrze zjesc lub potanczyc. ;) POLECAM!!!! Wroce na pewno za rok i za rok i znow. Pozdrawiam goraco wlascicieli. Dziekuje. Magda z Lodzi


Magdalena Kacprowska - opinia o obiekcie Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!! Magdalena Kacprowska - opinia o obiekcie Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!
 
 

Ania i Piotrek z chłopakami
Dodano: 2014-08-13
Pobyt od: 2014-07-26 do 2014-08-03
 

"Byliśmy z rodzinką w Porannej Bryzie na przełomie lipca i sierpnia i spędziliśmy tam miło czas.Miejsce wspaniałe na odpoczynek z dziećmi.Pani Alicja i pan Jarek bardzo serdeczni,miła atmosfera ,pokoje i łazienki czyste,do plaży blisko.Miejsce godne polecenia.Pozdrawiamy gospodarzy:)


 
 

Ela z Bydgoszczy
Dodano: 2014-06-22
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-22
 
 
    

Wróciliśmy z Porannej Bryzy. Miejscowość super położona, pobyt udany. Właściciele bardzo mili. Czuć przyjazną atmosferę. Możliwość korzystania z kuchni letniej, pełna swoboda. Polecam wszystkim :) .


 
 

Iwona Juszkiewicz
Dodano: 2014-01-13
Pobyt od: 2013-12-28 do 2014-01-05
 
 
 

Spędziłam w Porannej Bryzie zimowy urlop. Bardzo polecam to miejsce właśnie zimą.Dużo przestrzeni do spacerów bo bardzo blisko plaża, a potem relaks w BARDZO CIEPŁYM pensjonacie.Ciepły pokój i ciepła atmosfera.Polecam No i można ze zwierzakiem. To miłe. Tym bardziej polecam.


 
 

HANIA Z POZNANIA
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-04
 
 
 

Do "PORANNEJ BRYZY"przyjeżdżam od lat.Uwielbiam klimat tam panujący .Właściciele to wspaniali ludzie serdeczni,uczynni.Pokoje zadbane z łazienkami teraz zimą w pokojach ciepło.Blisko do morza,przy lesie.SERDECZNIE POLECAM


 
 

RYSZARD
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-04
 
 
 

Byłem z żoną od 02.01.2014r do 04.01.2014r w"PORANNEJ BRYZIE "jesteśmy bardzo zadowoleni w pokoju czysto i ciepło.Atmosfera domowa właściciele przemili .Blisko do morza naprawdę można wypocząć. POLECAM


 
 

B.B. Kołodziejowie z Sosnowca
Dodano: 2013-11-25
Pobyt od: 2013-06-26 do 2013-07-12
 
 
    

W Willi Poranna Bryza byliśmy od 26.06-12.07.0213. Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu.Jest bardzo blisko plaża,las,centrum miasta,a zarazem cisza,spokój. Wlaściciele są bardzo mili,uczynni, sypatyczni. Bardzo fajnie wyposazona kuchnia,ładne zadbane łazienki i ogolnie wszystko wporzadku. Gdy była potrzeba Pan Jarek zawiózl nas do lekarza.Jestesmy bardzo wdzieczni.Pozdrawiamy.


Opinie 1-10 z 17

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie