Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Poranna Bryza - przyjmujemy zwierzęta! - Wi-Fi! - zima - extra cena!!!

Adres obiektu Rybacka 2, 72-415 Międzywodzie
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 30 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Muszalscy.Kalisz
Dodano: 2017-07-31
Pobyt od: 2017-07-22 do 2017-07-30 IP: xxx.221.121.198
 
 
   

Bylismy w Porannej Bryzie w lipcu tego roku tj.2017.Jestesmy bardzo zadowoleni.Zdjecia przedstawione na internecie przedsawiaja stan faktyczny pokoi.Jest w nich czysto i przyjemnie.Zielen wokol domku-rewelacja!Do plazy naprawde blisko. Co do samych gospodarzy to olbrzymie pozytywne zaskoczenie.Sa to bardzo dobrzy i pogodni ludzie.Jak i Pani Ala tak i Pan Jarek sluza pomoca i dobrym slowem.Z cala pewnoscia jesli pobyt w Miedzywodziu to tylko w Porannej Bryzie i nigdzie indziej.Z czystym sumieniem mozemy polecic Panstwu ten osrodek i miejscowosc. Pozdrowienia dla Pani Ali i Pana Jarka. Muszalscy z Kalisz.


 
 

wczasowicze z Legnicy
Dodano: 2017-07-20
Pobyt od: 2017-07-07 do 2017-07-17 IP: xxx.235.43.238
 
 
   

Gospodarze sympatyczni i pomocni, zawsze uśmiechnięci, dbają o komfort i wygodę wypoczywających. Warunki zgodne z ofertą - czysto, cicho, spokojnie,kulturalnie. Znakomity pomysł z letnią, ogólnodostępną kuchnią. Wszędzie blisko.Serdecznie polecamy.


 
 

Daniel z Piotrkowa Trybunalskiego
Dodano: 2015-08-20
Pobyt od: 2015-07-13 do 2015-07-24
 
 
    

Hej wszystkim tu czytającym i zastanawiającym się gdzie wynająć pokój nad morzem. Ja mam dla Was drodzy urlopowicze odpowiedz. Oczywiście mam na myśli ten obiekt tzn Willa Poranna bryza. Wszystko co zobaczyłem na zdjęciach było zgodne z realnym stanem rzeczy. Pokoje czyste, przestronne , nowocześnie wyposażone, lodówki w pokojach, TV, parawan, krzesełko(o ile ktoś nie buchnie to będzie ). Na zewnątrz piękna zieleń otaczająca budynki-- dużo krzewów , kwiatów w wiszących donicach które powodowały ze człowiek bujając się na huśtawce czuł ze naprawdę się relaksuje . Bo co to za odpoczynek gdy wkoło kostka brukowa , zaparkowane auta i zaglądający przez ogrodzenie wczasowicze:)??. A tu jest fajna miejscówka, blisko lasu -30 sekund , morza-2 min, i do centrum z kapcia 3,5 min.No właśnie blisko centrum a naprawdę okolica cicha i ten ogród relaksujący. Polecam każdemu kto zdecyduje się na ten obiekt aby wieczorem usiadł sobie na huśtawce, pobujał się i patrząc w gwiazdy posłuchał szumu fal. To dopiero jest bajer . Ale to wszystko by nie miało uroku gdyby nie gospodarze tego domu Pani ALICJA i Pan Jarek. Przemili, uśmiechnięci, bezkonfliktowi , pomocni ludzie. Drugi rok Mnie ugościli u Siebie i wierzcie lub nie ale traktowali jak członka rodziny. Jak potrzebowałem pomocy to zawsze mi jej udzielili( Panie Jarku dziękuje za odebranie mnie z środka lasu gdy mnie złapała ulewa , i odwiezienie na przystanek w dniu wyjazdu ). Ja pojechałem sam nad to morze ale dzięki tym gospodarza czułem się jak bym był tam z rodzina na wczasach za co im BARDZO DZIEKUJE.:). To chyba już nie macie wątpliwości gdzie wynająć pokoj??? Pozdrawiam wszystkich którzy to przeczytali ....p.s polecam każdemu "marsz śledzia" tzn marsz plażą miedzyroje - miedzywodzie 20 km świetnych widoków


 
 

Ania i Piotrek z chłopakami
Dodano: 2014-08-13
Pobyt od: 2014-07-26 do 2014-08-03
 

"Byliśmy z rodzinką w Porannej Bryzie na przełomie lipca i sierpnia i spędziliśmy tam miło czas.Miejsce wspaniałe na odpoczynek z dziećmi.Pani Alicja i pan Jarek bardzo serdeczni,miła atmosfera ,pokoje i łazienki czyste,do plaży blisko.Miejsce godne polecenia.Pozdrawiamy gospodarzy:)


 
 

Magda i mały Marcinek Warszawa
Dodano: 2013-09-24
Pobyt od: 2013-09-01 do 2013-09-15
 
 
  

Ja też polecam bardzo, bardzo, bardzo. Moi rodzicie przyjeżdżają do Pani Ali od 20 lat. Ja też bardzo chętnie tu wpadam z moim synkiem. Wszystko czyściutkie, mały plac zabaw dla dzieci i super altanka z bardzo dobrze wyposażoną kuchnią. Cicho i blisko do morza.....Tylko małe ostrzeżenie dla wybierających się do Pani Ali we wrześniu. Dwa tygodnie wcześniej proszę już nie jeść, bo Pani Ala bardzo często zaprasza na obiady z deserem do letniej altanki. Duże pyszne porcje i nie da się wykręcić...trzeba się stawić i już...... Pozdrowienia dla Pani Ali, Pana Jarka, Oli i oczywiście dla Megi


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie